מתכון רוסטביף
מתכון רוסטביף

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר 300 מעלות.
  2. מניחים את הנתח בתבנית צלייה ומורחים אותו במרינדה.
  3. מכניסים את התבנית לתנור וצולים בחום גבוה 20-15 דקות לק”ג.
  4. מנמיכים לחום בינוני 200 וממשיכים לצלות עד דרגת העשייה הרצויה, בערך עוד 20 דקות.
  5. מוציאים את הנתח מהתנור ונותנים לו לנוח כ- 15 דקות.
  6. פורסים את הנתח לפרוסות דקות, ויוצקים את הנוזלים שהצטברו בתחתית התבנית על הפרוסות.

 

בתיאבון!

מתכון של ענת אלשטיין, בעלת חברת Anatcooking, המעבירה שיעורי בישול פרטיים בבית הלקוח.
טל' לפרטים: 054-4389222

מתכון לרוסטביף

המצרכים:

כ- 2 ק"ג אנטריקוט או סינטה בטמפרטורת החדר.

למרינדה:
שמן זית או חמאה
חרדל דיז'ון
רוזמרין טרי
פלפל גרוס
מלח גס
ברנדי (אפשרות)