מתכון רול של שייטל ממולא במנגולד
מתכון רול של שייטל ממולא במנגולד

מתכון רול של שייטל ממולא במנגולד מאודה או תרד תורכי

מאדים את העלים בשום ובמעט שמן זית בכלי שיאפשר לעלים להיות פרוסים לחלוטין עד שהם מתרככים.

שמים את העלים בתוך פרוסות השייטל ומגלגלים לרול.

מורחים בעדינות טיפה שמן זית על הרול

מחממים מחבת – כשהיא מאד חמה, שמים את הרולים ל-2 דקות , צורבים ומוציאים

פורסים לחתיכות של 4 ס"מ (כמו סושי)

מסדרים על צלחת, מזליפים שמן זית, מלח גס, פלפל גרוס וחומץ בלסמי מצומצם (ניתן לקנות בחינאווי).

בתיאבון!

המתכון באדיבות ענת אלשטיין, בעלת חברת Anatcooking, המעבירה שיעורי בישול פרטיים בבית הלקוח. טל' לפרטים: 054-4389222