מתכון קרפצ'יו פילה עם פרמז'ן
מתכון קרפצ'יו פילה עם פרמז'ן

אופן ההכנה:

את הפילה יש לפרוס דק עד כמה שניתן. מסדרים את פרוסות הפילה על צלחת הגשה בצורה אסתטית. מזליפים לאורך ולרוחב את שמן הזית, מפזרים באחידות מלח גס ופלפל שחור גרוס ומזליפים לאורך ולרוחב את הבלסמיקו. את עלי הבייבי מסדרים כעטרת מסביב ומפזרים פרמז'ן על המנה. יש לתת לצלחת "לנוח" כ-3 דקות בכדי שתערובת הנוזלים והתיבול "יבשלו" את הפילה.

בתיאבון!

המתכון באדיבות שף רונן חואן רזניק

מתכון לקרפצ'יו פילה עם פרמז'ן

מתכון ל-4 מנות

המצרכים:

200 גרם פילה בקר
1 כפית שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
חופן מיקס עליי בייבי
25 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת