קנלוני תרד וריקוטה

מתכון ל-4-3 מנות

יין להגשה עם המנה: מזוג'ורנו אינסוליה-שרדונה

 

המצרכים:

450 גרם דפי פסטה טריה של פסטה דלה קזה
(ניתן לקנות גם קנלוני למילוי)

ביצה

למילוי:
200 גרם ריקוטה
100 גרם פרמז'ן מגורר
100 גרם גבינת מוצרלה
200 גרם עלי תרד טרי נקיים וחתוכים לרצועות
חצי בצל חתוך לקוביות
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל
אגוז מוסקט

לרוטב
250 מ"ל שמנת מתוקה
כוס חלב
50 גרם פרמז'ן מגורר
מלח ופלפל

מתכון קנלוני 4 גבינות
מתכון קנלוני 4 גבינות


אופן ההכנה:

1. מכינים את המילוי: מטגנים בצל בשמן זית, מוסיפים את התרד ומטגנים יחד עוד כדקה – שתיים. מוסיפים אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומצננים.

2. מערבבים את התרד עם הגבינות ומעבירים לשקית זילוף.

3. ממלאים את הקנלוני – חותכים את דפי הפסטה לרצועות, מזלפים פס מילוי בדופן אחת של הבצק ומגלגלים. מניחים בתבנית משומנת.

4. מכינים את הרוטב: בסיר קטן מערבבים שמנת מתוקה, חלב, פרמזן מגורר, מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה עד שהפרמז'ן נמסה.

5. מכסים את הקנלוני עד לכדי כיסוי מלא, מפזרים פרמז'ן מגורר מעל ומכניסים לתנור חם.

6. אופים בטמפרטורה של 200-250 מעלות במשל כ-25-30 דקות או עד להשחמה.

 בתיאבון!

צילום: מיכל בראל

המתכון באדיבות פסטה דלה קזה – פסטה איטלקית טריה תוצרת בית

 http://pastadellacasa.com/