מתכון פוזילי בסגנון בארי

מתכון ל-4 מנות

יין להגשה עם המנה: ברברה דיאסטי סופריור

 

המצרכים

500 גרם פסטה פוזילי מס' 34 DE CECCO

2 עלי עולש (אנדיב)

400 גרם (1 קופסה) עגבניות מקולפות MUTTI

2 יח' אנשובי במלח שטוף וללא עצמות, קצוץ דק

1 שן שום – קלופה ומעוכה

חצי פלפל אדום חריף

5 כפות שמן זית DE CECCO CLASSICO

מלח לפי טעם

מתכון פוזילי בסגנון בארי
מתכון פוזילי בסגנון בארי


אופן ההכנה

1. מנקים את עלי העולש, מסירים את החלק התחתון ואת חלקי העלים הקשים.

2. חותכים את העלים לחתיכות ולשוטפים בזהירות במים קרים.

3. חולטים את העלים במים מומלחים במשך 2-3 דקות ומסננים.

4. מסננים את העגבניות הקלופות של MUTTI מהמיץ וחותכים אותן לחתיכות גדולות.

5. במחבת גדולה מטגנים את שן השום בשמן זית DE CECCO CLASSICO יחד עם הפלפל החריף.

6. מוסיפים את חתיכות האנשובי ומערבבים בכף עץ עד שאנשובי נמס.

7. מוסיפים את העגבניות, קורט המלח ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות,

מערבבים מדי פעם.

8. מוסיפים למחבת את עלי העולש, וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות. בודקים את המליחות ובמידת הצורך מוסיפים מלח.

9. בינתיים מבשלים את הפסטה לדרגת "אל דנטה" לפי ההוראות שעל גבי האריזה.

10. מסננים ומעבירים לקערת הגשה.

11. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות.

 

מגישים חם מאוד!

בתיאבון!

 

המתכון והתמונה באדיבות רסטרטו – יבואנית DE CECCO ו MUTTI בישראל.