מתכון מרק גולאש

מתכון ל-4 סועדים

 

המצרכים

½ קילו בשר כתף עגל חתוך לקוביות בגודל 2X2

2 בצל בינוי חתוך לקוביות קטנות

3 שיני שום קלופות

3 עגבניות קלופות

2 פלפלים אדומים

2 תפוחי אדמה קלופים

2 גזרים

את הירקות יש לחתוך לקוביות

3 כפות שמן זית לטיגון

1 כף רסק עגבניות

1 כף פפריקה מתוקה

⅓ כפית פפריקה חריפה

1 מח עצם צלוי בתנור

1 ליטר ציר עוף / ירקות / בקר

5 עלי דפנה

8 יח' פלפל אנגלי שלם

 

מתכון מרק גולאש
מתכון מרק גולאש


אופן ההכנה

1. מטגנים את הבשר בסיר עם שמן זית.

2. לאחר השחמה מוציאים את הבשר ומצננים.

3. מטגנים את הבצל כ- 2 דקות, מוסיפים את השום, הגזרים, הפלפלים והעגבניות ומאדים לכ- 4 דקות נוספות.

4. מחזירים את הבשר לסיר ומוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים והציר. מערבבים היטב.

5. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה.

6. מתקנים תיבול לפי הצורך.

7. את מח העצם צולים על גריל בתנור למשך כ- 15 דקות ומוסיפים לתבשיל.

8. לאחר רתיחה יש להמשיך לבשל כשעתיים על אש נמוכה בסיר מכוסה.

 

מגישים חם מאוד!

בתיאבון!